Ψυγειοκαταψύκτης Hyundai HRC22-4622DX/NF

Ψυγειοκαταψύκτης Hyundai HRC22-4622DX/NF
Ψυγειοκαταψύκτης Hyundai HRC22-4622DX/NF
Ψυγειοκαταψύκτης Hyundai HRC22-4622DX/NF
Hyundai
Ψυγειοκαταψύκτης Hyundai HRC22-4622DX/NF
HRC22-4622DX/NF
809,00 €
Περιγραφή

Ψυγειοκαταψύκτης Hyundai HRC22-4622DX/NF με απλό σχεδιασμό σε inox-grafite χρώμα, μεγάλη χωρητικότητα τροφίμων που φθάνει τα 428 λίτρα και υψηλή απόδοση E για εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία NoFrost MultiCooling για μεγαλύτερη φρεσκάδα, ρυθμιζόμενα ράφια tempered glass και LED εσωτερικό φωτισμό.

Διαστάσεις:
173 × 70 × 71,2 cm (Υ x Π x Β)
Εγγύηση
2 χρόνια
Buy
αγαπημένα
Άμεσα διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Zero Clearance για εξοικονόμηση χώρου

Τεχνολογία NoFrost MultiCooling για μεγαλύτερη φρεσκάδα

Η τεχνολογία NoFrost MultiCooling περιλαμβάνει ανεξάρτητη κυκλοφορία αέρα με δύο διαφορετικούς ανεμιστήρες και εξατμιστές. Καθώς δεν υπάρχει μεταφορά ψυχρού αέρα μεταξύ ψυγείου και κατάψυξης, το NoFrost MultiCooling παρέχει επιπλέον φρεσκάδα με βέλτιστα επίπεδα υγρασίας σε κάθε διαμέρισμα, αποτρέπει την οσμή και την ανάμιξη και διατηρεί τη γεύση των τροφίμων. 

 

Φωτισμός LED

Τέλειος φωτισμός. Τα ενεργειακά αποδοτικά φώτα LED διασκορπίζουν το φως ομοιόμορφα στο εσωτερικό του θαλάμου του ψυγείου, διευκολύνοντάς σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

Chiller Zone

Εξασφαλίζει ότι το φαγητό στο εσωτερικό διατηρείται σε ιδανική θερμοκρασία περίπου 0°C. Το κατεψυγμένο κρέας ή τα ψάρια μπορούν επίσης να διατηρούνται σε αυτό το διαμέρισμα για κατάλληλη απόψυξη πριν από την κατανάλωση. Το Chiller Zone εξασφαλίζει επίσης ότι το κρέας και τα ψάρια σας παραμένουν φρέσκα για περισσότερο, ενώ δεν υπάρχει ανεπιθύμητη οσμή.

 

Humidity Controlled Crisper

Χάρη στους διαύλους αέρα και το ειδικό φίλτρο, το επίπεδο υγρασίας μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς για να διατηρήσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας φρέσκα και καθαρά.

 

FreezerShield

Οι συμβατικές ψυκτικές συσκευές μπορούν να λειτουργούν σε ελάχιστο όριο θερμοκρασίας περιβάλλοντος 10°C. Ωστόσο, με τη νέα τεχνολογία FreezerShield, οι συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και αν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή έως - 15°C, γεγονός που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή ακόμα και σε εξωτερικό χώρο.
 

Zero Clearance για εξοικονόμηση χώρου

Μπορείτε να τοποθετήσετε το ψυγείο σας δίπλα στον τοίχο ή τα ντουλάπια και η πόρτα μπορεί να ανοίξει εύκολα στις 90° χωρίς να χρειάζεται επιπλέον χώρο.

 

Door Reversible

Ανάλογα με τη θέση του ψυγείου σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση ανοίγματος της πόρτας χάρη στο χαρακτηριστικό της αναστρέψιμης θύρας.

#000000

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση
E
Τύπος ψύξης
No Frost  
Χωρητικότητα ψυγείου
313 L
Χωρητικότητα καταψύκτη
115 L
Φωτισμός Ψυγείου
LED
Ρυθμιζόμενα ράφια
Tempered Glass
Αυγοθήκες
Διαθέτει
Διάφανα αξεσουάρ 
Διαθέτει
Zero Clearance 
Διαθέτει
Reversible Doors
Ναι
Door Alarm 
Διαθέτει
Ηλεκτρονικός έλεγχος (Εσωτερική Οθόνη) 
Διαθέτει
Chiller Zone 
Διαθέτει
Freezer Shield 
Διαθέτει
Wine Racks 
Διαθέτει
Χρώμα
Inox
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ)
1730 x 700 x 712 mm