Ραβδομπλέντερ Braun MQ7000X

Ραβδομπλέντερ Braun MQ7000X
Ραβδομπλέντερ Braun MQ7000X
Braun
Ραβδομπλέντερ Braun MQ7000X
HB701AI
60,00 €
Περιγραφή

Με μοναδική τεχνολογία Active Blade, με λεπίδες που κινούνται και πάνω κάτω, κατάλληλο για τις πιο σκληρές εργασίες. Πολτοποιεί ολόκληρη ωμή πατάτα σε δευτερόλεπτα.

Εγγύηση
2 χρόνια
Ισχύς
1000 Watt
Buy
αγαπημένα
Άμεσα διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Τεχνολογία ACTIVEBlade

Τεχνολογία ACTIVEBlade

Η εντυπωσιακή τεχνολογία ACTIVEBlade αναδεικνύεται ως ένα εξαιρετικά προηγμένο χαρακτηριστικό, προσφέροντας σου εκπληκτική απόδοση κοπής. Η τεχνολογία της ACTIVEBlade βρίσκεται στην κινητικότητα της λεπίδας, η οποία κινείται δυναμικά πάνω κάτω κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Αυτή η κίνηση δίνει στη λεπίδα μια συνεχή ροή, επιτρέποντάς της να προσαρμόζεται δυναμικά στα υλικά που κόβει. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και σε πιο ανθεκτικά υλικά, η λεπίδα παραμένει ενεργή και αποτελεσματική.

#000000
Μια πρωτοποριακή συσκευή

Μια πρωτοποριακή συσκευή

Με εντυπωσιακή ισχύ 1000W, αυτό το προϊόν κουζίνας σου εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε κάθε χρήση, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις ποικίλες μαγειρικές σου ανάγκες. Εκτός από την εντυπωσιακή ισχύ, το ραβδομπλέντερ διαθέτει και ένα αθόρυβο μοτέρ συνεχούς ρεύματος, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαμβάνεις την άριστη απόδοση χωρίς να προκαλείται ενοχλητικός θόρυβος. Το αθόρυβο μοτέρ προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης, αλλά και τη διατήρηση ενός ήσυχου περιβάλλοντος στην κουζίνα σου. Με το BRAUN MQ7000.X, έχεις έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε κάθε μαγειρική περιπέτεια. 

#000000
Τεχνολογία Easy SmartSpeed

Τεχνολογία Easy SmartSpeed

Η τεχνολογία Easy SmartSpeed αντιπροσωπεύει την απόλυτη έξυπνη και ευέλικτη λύση στην κουζίνα. Το κλειδί της λειτουργίας Easy SmartSpeed βρίσκεται στον εργονομικό σχεδιασμό, που σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την ταχύτητα με ένα απλό πάτημα. Χωρίς προκαθορισμένες ρυθμίσεις, η τεχνολογία αυτή σου επιτρέπει να ελέγχεις την ένταση της κοπής ανάλογα με τις ανάγκες σου αλλά και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων υλικών. 

#000000

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1000 Watt
Εξαρτήματα
Δοσομετρητής 600ml
Αποσπώμενη Ράβδος
Ναι